Cyberpunk 2077 sází na kratší příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 sází na kratší příběh

Cyberpunk 2077 sází na kratší příběh

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 9. 2020 09:44 1
Reklama

Vzhledem k předchozím hrám z produkce polského studia CD Projekt Red se očekává, že i Cyberpunk 2077 přinese masivní porci obsahu. Krom vedlejších aktivit se počítá i s bohatým příběhem. Nyní však vyšlo najevo, že autoři nehodlají hlavní kampaň zbytečně natahovat.

K záležitosti se v návaznosti na poslední epizodu Night City Wire vyjádřil Patrick K. Mills, který se věnuje designování úkolů. Dle jeho slov bude příběhová kampaň dokonce o něco kratší, než v případě třetího Zaklínače. Důvod je vcelku jednoduchý. Významná část hráčů se totiž s Geraltem nedokázala probojovat k závěrečným titulkům.

„Je nám známo, že příběhová kampaň ve hře Cyberpunk 2077 je o něco kratší, než u třetího Zaklínače. Dostalo se k nám totiž hodně stížností na příliš dlouhý hlavní příběh. Pokud se podíváte na metriky, uvidíte obrovský počet hráčů, kteří se dostali opravdu daleko, ale hru nikdy nedohráli. Chceme, abyste viděli kompletní příběh, takže jsme hlavní linku zkrátili,“ vysvětluje Mills.

Divoký hon dokázal v rámci hlavní kampaně zabavit na 50 až 60 hodin. S Řezníkem z Blavikenu ale bylo možné nechat ve hře klidně přes 100 hodin. Jak to bude s Cyberpunkem, se dozvíme 19. listopadu. Hra vychází na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama