První epizoda Life is Strange 2 je zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První epizoda Life is Strange 2 je zdarma

První epizoda Life is Strange 2 je zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2020 11:45
Reklama

Druhý díl příběhové epizodické série Life is Strange přichází s nabídkou bezplatného vyzkoušení první z pěti nabízených epizod. Novodobému pokračovateli zavedené značky se tak rok od vydání první epizody dostává stejné péče jako se kdysi stalo u prvního dílu.

Ve smyslu dostupnosti není nabídka žádnou formou časově omezeného přístupu nebo limitovaného trialu. Jakmile tedy první epizodu Roads stáhnete, můžete její děj projít kolikrát chcete. Omezení současně nepřichází ani prostřednictvím podporovaných platforem, díky čemuž si úvodní pasáž příběhu užijí hráči na PC, PlayStationu 4 i Xboxu One. Komplexní rozbor ústřední premisy, popřípadě i kladů a neduhů příběhového oblouku druhého dílu jako celku či pouze první epizody můžete nalézt zde a zde.

Ve světle aktuální nabídky se též sluší připomenout, že obdobným způsobem došlo kdysi i na bezplatné zpřístupnění The Awesome Adventures of Captain Spirit, tedy standalone prequelu druhého Life is Strange. Plánujete-li tedy první epizodu, případně i zbytek příběhu osobně vyzkoušet, vřele doporučujeme začít právě od zmiňovaného prequelu. I v jeho případě tak můžete učinit prostřednictvím PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama