Přehled třetí epizody Night City Wire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přehled třetí epizody Night City Wire

Přehled třetí epizody Night City Wire

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2020 16:55
Reklama

Třetí epizoda pravidelného vysílání studia CD Projekt, jež předchází listopadovému vydání hry, přinesla pohled na geografii a strukturu městské zástavby herní mapy, diverzitu obyvatelstva a charakteristiku jednotlivých zločineckých skupin.

Night City, které ve hře ztělesňuje bijící srdce korporátní nenasytnosti, bude rozděleno do celkem 6 rozdílných čtvrtí, z nichž některé přímo vychází z příběhového pozadí table-top předlohy. Podle výpovědi jednoho z vývojářů má podoba i funkce každé individuální části města, stejně jako jeho přilehlého okolí, věrně odrážet geografický reliéf oblasti, ve které se daný segment nachází.

Výsledek této snahy by pak z pohledu hráčů měl být vnímán především skrze odlišný a okamžitě rozpoznatelný architektonický styl, jenž umožní lepší navigaci a orientaci v herním prostředí. K tomuto účelu by koneckonců měla posloužit i skutečnost, že každá přítomná ulice ponese i vlastní unikátní pojmenování.

Jak již vývojáři před zahájením akce avizovali, druhá z ukázek se podívala na zoubek hlavním skupinám gangů, na které při svých cestách narazíme. Jako jedna z prvních informací, které jsme se tak například dozvěděli, byl fakt, že ačkoli hra obsahuje řadu vedlejších úkolů, při kterých se s gangy střetneme, jejími členy se vzhledem k naší roli žoldáka sami stát nemůžeme. Dodatečně bylo též potvrzeno, že unikátní styl jednotlivých skupin nebude reflektován pouze odlišným způsobem chování, nýbrž i aspekty, jako jsou nošená výzbroj, výstroj nebo skupinou preferovaná vozidla.

Máte-li zájem proniknout do zákoutí Night City i nad rámec zde přítomných informací, doporučujeme navštívit i specializovanou stránku, kterou vývojáři stvořili právě k tomuto účelu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama