NHL 21 odhaluje Ovečkinův rating
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NHL 21 odhaluje Ovečkinův rating

NHL 21 odhaluje Ovečkinův rating

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 9. 2020 08:21
Reklama

Sportovní fanoušci každým rokem napjatě sledují odhalení takzvaných ratingů, tedy virtuálního hodnocení skutečných sportovců, kteří pak na základě skutečných výkonů disponují herními atributy. Do odhalování se pustili i autoři připravovaného ročníku NHL 21 a začali nepřekvapivě hlavní hvězdou hry, ruským veteránem Alexandrem Ovečkinem.

Útočník a kapitán Washingtonu byl nakonec ohodnocen celkovým hodnocením 93, oproti loňskému roku si tedy o jeden bodík polepšil. Na druhou stranu jsou dlouhodobě hodnocení hráčů v NHL přímo na hřišti patrná o něco méně, než je tomu v případě konkurenčních sportovních sérií, a lze předpokládat, že jej například mladší superhvězda Connor McDavid ve výsledku překoná.

I tak ale Ovi patří k nejlepším hráčům hokeje a o jeho úchvatně konzistentních výkonech svědčí i přehledná infografika, která mapuje hodnocení v posledních čtrnácti letech. Za tu dobu si vedl nejhůře v NHL 08, kde jej autoři ohodnotili “jen” hodnocením 91. Paradoxně “nejlepší” byl jen rok předtím. Tehdy jednadvacetiletý talent, po své velmi úspěšné nováčkovské sezoně, nosil vysoké hodnocení 95. Od té doby pravidelně střídal čísla 92, 93 a 94.

NHL 21 vychází 16. října na Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama