Roller Champions vyjdou až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Roller Champions vyjdou až příští rok

Roller Champions vyjdou až příští rok

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 9. 2020 11:15
Reklama

Čtvrteční vysílání Ubisoft Forward nabídlo aktualizované informace k datu vydání plné verze free to play sportovní akce Roller Champions. Z původně plánovaného letošního roku se hra bez bližšího upřesnění posouvá na začátek roku příštího.

Po mnoha měsících ticha a nepříliš velké popularitě, kterou si titul za dobu své existenci vybudoval, je tak zpráva o odkladu další nepříliš lichotivou vizitkou. Aby se však připomenutí hry neneslo po takové době pouze na smutné notě, přináší Ubisoft současně i oznámení Roller Champions Blueprint Initiative  projektu kombinujícího spolupráci mezi vývojáři a herní komunitou a sérii zákulisních videí zaměřených na lore, výtvarný design, herní mechanismy a více. Prvních plodů projektu se máme dočkat již příští měsíc.

Od oficiálního odhalení Roller Champions na E3 2019, v rámci které byla nabídnuta možnost vyzkoušet dostupnou alfa verzi, dostali hráči podobnou příležitost i v březnu letošního roku. Ti, kteří tak neučinili, mohou svou chybu napravit, a to již zmíněným začátkem příštího roku, kdy bude plná hra dostupná pro PC, PS4, Xbox One, Switch, a dokonce i mobilní zařízení se systémy iOS a Android. Verze pro novou generaci konzolí prozatím nebyla potvrzena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama