Ion Fury se příští rok dočká expansion packu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ion Fury se příští rok dočká expansion packu

Ion Fury se příští rok dočká expansion packu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

7. 9. 2020 09:45 1
Reklama

Návrat staromilských retro stylizovaných akcí i nadále zaznamenává vzestup, což lze doložit i úspěchem, který v minulém roce zaznamenali vývojáři studia Voidpoint s vydáním Ion Fury. Aby na svůj úspěch zmínění autoři navázali, rozhodli se ve spolupráci s vydavatelem 3D Realms hráče překvapit oznámením expansion packu.

Ačkoli trailer, který zprávu o dalším obsahu pro Ion Fury uvozuje, zůstává na konkrétní informace spíše skoupý, lze alespoň vypozorovat, že titul si i nadále uchová ono podmanivé kouzlo zaplavovat hráče nekončícími hordami nepřátel prostřednictvím rychlé a extrémně frenetické akce. Jedinou vadou na kráse celého tohoto oznámení je tak pouze fakt, že nad rámec níže přiložené ukázky neprozradili vývojáři ani vydavatel žádné další detaily týkající se konkrétního obsahu, nebo dokonce označení samotného expansion packu.

Zatím nepojmenovaného rozšíření základní hry bychom měli dostat do rukou v průběhu příštího roku, přičemž prozatím nebylo potvrzeno, zdali se tak stane na všech hrou již navštívených platformách současně, či zda budou některé dokonce opomenuty. Nenastane-li v tomto ohledu oproti základní hře žádná změna, bude expansion pack v roce 2021 dostupný na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama