Vydání Iron Harvest na EGS se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Iron Harvest na EGS se odkládá

Vydání Iron Harvest na EGS se odkládá

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 9. 2020 13:00
Reklama

Nápaditá real-time strategie Iron Harvest si prošla dlouhým a náročným vývojem. Studio King Art Games nicméně stihlo hru dokončit v plánovaném termínu, od včerejšího dne je dostupná všem zájemcům, tedy alespoň na Steamu. Dorazit přitom měla i do obchůdku Epic Games Store. Kde nastala chyba?

Vyjádření vydavatele napovídá, že zřejmě nastaly vážné problémy. „Rok 2020 byl pro všechny týmy pracující na Iron Harvest velkou výzvou. Kvůli neobvyklým problémům není hra připravena k vydání na Epic Games Store. Za předobjednávky na EGS bude zajištěna možnost vrácení peněz. Za vzniklé problémy se omlouváme,” zaznělo ze strany Koch Media.

Nic tomu sice nenaznačuje, ale nabízí se možná spojitost s hodnocením hry na Steamu. Hráči mají totiž evidentně smíšené pocity. Nejde ani tak o hratelnost, kritika se snáší spíše na chybějící obsah. Hra zatím nepodporuje kooperaci, chybí žebříčky, podpora gamepadu, achievmenty, herní režimy a další prvky, které byly původně slíbeny. Hráči dokonce narazili na oznámení, podle něhož se novinka stále nachází v betě. Zdá se, že mají autoři momentálně práce nad hlavu.

Zda jde skutečně o ten pravý důvod, který stojí za odkladem vydání na EGS, to zatím nikdo nepotvrdil. Možná se ale vývojáři skutečně snaží finální produkt ještě trochu vyšperkovat, aby předešli případným reklamacím. Zatím není známo, kolik času budou potřebovat, nové datum vydání stanoveno nebylo.

Iron Harvest míří také na konzole. Na Xbox One a PS4 se objeví začátkem příštího roku, konkrétně 29. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama