DLC The Outer Worlds dostává další video
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC The Outer Worlds dostává další video

DLC The Outer Worlds dostává další video

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 11:35
Reklama

Čerstvě oznámené DLC pro The Outer Worlds s podtitulem Peril on Gorgon ukazuje 12 minut komentovaných záběrů z hraní. Nad rámec dřívějšího traileru se nově seznámíme s přidanými lokacemi, postavami nebo třeba rozšířením zbraňového arzenálu. 

Konkrétní pasáž, která byla pro ukázku vybrána, nabízí pohled na jeden z vedlejších úkolů v ranné fázi rozšíření. Mimo rozličných způsobů plnění daného úkolu můžeme spatřit i nové zástupce z řad nepřátel nebo zařízení Pest Extermination Tool – novou zbraň z kategorie Science, mezi jejíž hlavní přednosti patří schopnost přitáhnout zasažené protivníky směrem k hráči.

Autoři v průběhu svého komentáře dále zmiňují, že nedílnou součástí připravovaného obsahu bude i přepracování, respektive rozšíření hudebního podkresu. Těšit se tak můžeme nejen na další příběhové linky, nýbrž i na nové, a snad i neotřelé, hudební skladby.

První z chystaných DLC nejnovějšího RPG studia Obsidian Entertainment bude k dostání již 9. září na PlayStation 4, Xbox One a PC. V případě dříve potvrzené verze pro Nintendo Switch prozatím nebylo datum vydání stanoveno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama