Betu Avengers zkusilo přes 6 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Betu Avengers zkusilo přes 6 milionů hráčů

Betu Avengers zkusilo přes 6 milionů hráčů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 09:45 1
Reklama

Se všemi možnostmi hru předběžně vyzkoušet úspěšně za námi a méně než týdnem do vydání plné verze se zástupci vydavatelské domu Square Enix rozhodli podělit o statistiky z beta testování Marvel's Avengers.

Tím nejzásadnějším a pravděpodobně i nejzajímavějším údajem je pochopitelně celkový počet hráčů. Ten, jak už titulek napovídá, dokázal napříč všemi proběhnuvšími betami předčít úctyhodnou hranici 6 milionů unikátních hráčů, a to během více než 27 milionů kolektivně odehraných hodin. Jako bonus k tomuto údaji poslouží rovněž i zmínka, že bezmála 3 miliony z těchto hodin pro sebe uzmula doba, kterou hráči strávili v ocelové kůži Iron Mana.

V návaznosti na poslední zmíněnou informaci lze též dodat, že hráči za dobu strávenou ve hře rozhodně nikterak nelelkovali, neboť během ní dokázali nashromáždit více než 175 000 kusů legendárního vybavení a porazit více než 300 milionů protivníků. Zdali se však i finální hře podaří probudit obdobnou vlnu zájmu a získat pozornost hráčů, to se dozvíme až v nadcházejících dnech.

Marvel's Avengers vychází 4. září na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama