Thriller 12 Minutes láká na hvězdný dabing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Thriller 12 Minutes láká na hvězdný dabing

Thriller 12 Minutes láká na hvězdný dabing

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 8. 2020 18:20
Reklama

Indie záležitost Twelve Minutes se poprvé představila na loňské E3. Pozornost si vysloužila především za neotřelou kameru, která nechá hráče nahlédnout do soukromí mladého páru. Thriller se nyní připomíná dalším trailerem.

Romantický večer v malém bytě se bohužel velmi rychle změní v noční můru. Po dvanácti minutách totiž na dveře zaklepe policie, manželku obviní z vraždy a jejího chotě následně umlátí k smrti. Tím ale příběh nekončí. Teror se odehrává znova ve stále se opakující smyčce. Pokud tedy nepřijdete na to, jak z ní vyskočit. Krom manželského páru ve hře figuruje také neznámý vrah.

Studio Annapurna se odkazuje na známé bijáky, například The Shining, Rear Window nebo Memento. Filmový zážitek by mělo podpořit také hvězdné herecké obsazení. Čerstvý trailer namluvil Willem Dafoe, kterého fanoušci komiksu znají například z filmového ztvárnění Spider-Mana, kde úřadoval jako Green Goblin. Ve hře namluvil postavu vraha. Daisy Ridley (Star Wars) pak nadabovala postavu ženy, James McAvoy (X-Men) zase propůjčil hlas nebožákovi, jenž se snaží celé situaci přijít na kloub.

Twelve Minutes míří na zařízení od Microsoftu, tedy na PC, Xbox One i na Xbox Series X. Zatím však bohužel stále není jasné, kdy bude jednohubka od Annapurna Interactive k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama