Elite Dangerous představuje novinky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite Dangerous představuje novinky

Elite Dangerous představuje novinky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 8. 2020 10:38
Reklama

V roce 2012 se zakladatel Frontiers Developments David Braben úspěšně ucházel o přízeň hráčů v kampani na Kickstarteru. Vybral požadovanou sumu a v roce 2014 dodal slibovaný vesmírný simulátor Elite Dangerous. Vývojáři tehdy slíbili, že se budou svému dílu věnovat dlouhodobě a to také splnili.

Následovala řada velkých aktualizací a placené rozšíření Horizons umožňující přistání na kamenných světech bez atmosféry. Podívat se na planety s atmosférou a dokonce s životem byl dlouho jen sen. Stejně tak se často objevovalo přání mít možnost vystoupit ze své lodě a po vlastních se vydat na průzkum povrchu. Obojí by se mělo stát skutečností v dalším velkém rozšíření Odyssey, které je plánováno na rok 2021. 

Odyssey nabídne přistávání na planetách se slabší atmosférou a vystoupení z lodě. Vývojáři hovořili o rostlinách, které budou moci hráči objevovat a sbírat. Nezmiňovali se zatím o žádných vyšších formách života. Není také zřejmé, zda se budeme moci pohybovat uvnitř své lodě. Frontiers se vyjádřili tak, že se zatím zaměří na planety s atmosférou a na průzkum jejich povrchu a následně případně přidají pohyb po palubách. Vedle toho má dojít k vylepšení podoby současných terestrických planet a měsíců.

Autorem textu je Aleš Adam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama