Datamine odhaluje další hrdiny v Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Datamine odhaluje další hrdiny v Avengers

Datamine odhaluje další hrdiny v Avengers

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2020 12:50
Reklama

Marvel’s Avengers během víkendu přivítali další zájemce skrze uzavřenou betaverzi na Xbox One a PC. Hráči se však vedle hraní pochopitelně pustili i do bádání a z PC verze hry získali velmi zajímavá data. Především známe jména řady dosud utajovaných postav.

Na část z nich odkazuje tag “unlockable”, jiné jsou spojené s určitými předměty, které lze v datech najít. To samozřejmě nutně neznamená, že se ve hře objeví, a pokud ano, tak že půjde o odemykatelné a hratelné postavy. Existuje pro to ale velmi vysoká pravděpodobnost. 

Nejkomplexnější seznam sepsal uživatel Redditu (a autor videa) RoboMatters. Dle něj se ve hře mohou objevit Ant-Man, Captain Marvel, Doctor Strange, Black Panther, Falcon, Kate Bishop, Mar-Vell, Quake, She-Hulk, War Machine, Wasp, Winter Soldier, Mockingbird, Scarlet Witch a Vision. Převážně jde tedy o hrdiny známé z filmového univerza MCU, najdou se mezi nimi ale i takoví, kteří jsou známí především fanouškům komiksových předloh.

Už déle víme, že se mezi odemykatelnými hrdiny objeví lučištník Hawkeye a na platformě PlayStation 4 také Spider-Man. Základní šestici hrdinů pak tvoří Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow a Ms. Marvel.

Marvel’s Avengers vychází 4. září letošního roku na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Stadia. Později se dočkáme next-gen verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama