Gameplay Biomutanta ukazuje náplň hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay Biomutanta ukazuje náplň hry

Gameplay Biomutanta ukazuje náplň hry

David Plecháček

David Plecháček

26. 6. 2020 08:56 7
Reklama

Biomutant se kdysi dávno jevil jako zjevení. Zcela nečekaně se stal nejzajímavější hrou Gamescomu 2017, a úplně stejně – zcela nečekaně – ještě dosud nevyšel a nemá ani datum vydání. Vývojáři ze studia Experiment 101 si evidentně naložili víc, než mohli v rozumné době doručit, ale nyní už slibují, že se vývoj chýlí ke konci.

O hře se zmutovaným zvířecím hrdinou v hlavní roli se mluví až překvapivě málo. Čas od času se objeví na nějaké akci, ale jinak se open-world RPG drží spíše v ústraní. Nová ukázka devíti minut je jedna z nejdelších, na kterou se můžeme za poslední dobu podívat. Proč tomu tak je souvisí i s otázkou, kdy hra vyjde, na tu vývojáři i vydavatelství THQ Nordic musí odpovídat neustále, ale svorně říkají, že se tak stane, až budou se hrou obě strany spokojené.

Otázkou taktéž je, co ukázat. Mají vývojáři ukazovat impozantní města a majestátní krajinu? Souboje, dovednosti, nebo tábory, které budete dobývat? Nebo divoká, exotická stvoření nebo boss-fighty, které budou testovat vaše limity? Vývojáři se v novém videu dle svých slov rozhodli ukázat všechno.

Z minulosti víme, že se hra podstatně nafoukla. Vývojáři v rozhovoru pro IGN hovořili jednak o velikosti světa, který by měl mít 64 km2, ale zároveň i o délce hry - Biomutant už není žádný drobek. Zároveň taktéž víme, že velkou roli při tvorbě hlavní postavy sehrají mutace, díky nimž může váš hrdina vypadat úplně jinak, než jak byl dosud vždy prezentovaný. I to reflektuje nové video. Jak se vám hra, která má být lecčím podobná poslední Zeldě, líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama