Desperados 3 se připomíná trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Desperados 3 se připomíná trailerem

Desperados 3 se připomíná trailerem

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2020 05:52
Reklama

Pokračování legendární real-time strategie Desperados by mělo vyjít už za pár dní. Co čekat od třetího dílu? To mohli zájemci zjistit v rámci uvolněné demoverze, v níž je uvítal John Cooper a Doc McCoy, tedy jedni z hlavních protagonistů. Pro ty pohodlnější si autoři připravili interaktivní trailer.

Divoký západ totiž nabízí hromadu příležitostí. Konkrétní situace lze řešit hned několika různými způsoby, v nichž lze kombinovat kradmý postup s hlasitými přestřelkami. Právě mezi těmito dvěma základními přístupy si musí divák vybrat, aby se posunul k dalším částem traileru.

I následně však má hráč hromadu možností, jak se vypořádat s daným úkolem. V přestřelkách lze využít lepších pozic, díky nimž lze nepřítele překvapit ze zálohy, ideálně způsobit chaos a rychle zmizet, než se na místo seběhne zbytek města. Jak ukázky napovídají, velké přesily mohou být pro hlavní postavy fatální.

Tichý postup je pak určen především trpělivým jedincům, kteří jsou ochotni počkat, až bude nepřítel na tom správném místě. K dispozici jsou samozřejmě notoricky známé techniky na odlákávání pozornosti. Hra také nabídne různé příležitosti, ve videu je vidět třeba nervózní býk. Stačí dobrý zásah malým kamínkem a zvíře se rychle vyplaší, což odnese kovboj stojící přímo před ním. Za to by se nestyděl ani holohlavý zabiják z populární série Hitman.

Z ukázky je také jasně patrné, že bude záležet především na správné kombinaci konkrétních schopností jednotlivých postav. Desperados 3 vychází už 16. června, zamíří na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama