Kingdoms of Amalur dostanou remaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdoms of Amalur dostanou remaster

Kingdoms of Amalur dostanou remaster

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 6. 2020 09:22 2
Reklama

Kingdoms of Amalur: Reckoning jsou v mnoha ohledech zvláštním RPG. I přes vysokou kvalitu hry, kterou ocenili jak kritici, tak hráči, se z ní nestal žádný fantastický hit a zařadil se po bok jiných podobných pokusů o úspěch do nepopulární kategorie nedoceněných klenotů. Před dvěma lety ale práva na značku odkoupil zpátky rozpínající se moloch THQ Nordic a zdá se, že ji hráčům hodlá nabídnout znovu.

Konkrétně mluvíme o remasteru s úsměvným názvem Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Karta titulu se zničehonic objevila v oficiálním obchodě Microsoftu, nedoprovází jej ale žádné oficiální oznámení ani komentář THQ, zatím tedy nevíme, zda se jedná o exkluzivní deal, nebo se objeví i na PlayStationu 4, případně Nintendo Switch. Žádný reálný důvod pro exkluzivitu nicméně neexistuje.

Kingdoms of Amalur dostanou remaster
i Zdroj: Hrej.cz

Kingdoms of Amalur: Reckoning vyšlo v únoru roku 2012 na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Za hrou stál komiksový guru Todd McFarlane, šéfdesignér Oblivionu Ken Rolston a svět vytvořil spisovatel R. A. Salvatore (Forgotten Realms). Pikantní je, že Salvatore původně tvořil několik tisíc let historie fiktivního světa pro MMO Copernicus. To vyvíjelo zaniklé studio 38 Studios založené bývalým nadhazovačem Curtem Schillingem.

Produktová karta zmiňovala datum vydání 11. srpna letošního roku. Tak uvidíme, kdy THQ s novinkou přijde oficiálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama