Studio Respawn se rozšířilo do Vancouveru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Respawn se rozšířilo do Vancouveru

Studio Respawn se rozšířilo do Vancouveru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 5. 2020 15:51
Reklama

Multiplayerový hit Apex Legends zřejmě pořádně táhne, a uvědomuje si to i společnost EA. V kanadském Vancouveru tak, k příležitosti desátého výročí založení, otevřela novou pobočku studia Respawn Entertainment, které se o vývoj hry stará.

Právě do Vancouveru by se měla přesunout veškerá pozornost věnovaná projektu a zbylé buňky Respawnu, sídlící v americké Kalifornii, se mohou věnovat jiným projektům.

Serveru Gamesindustry.biz to jako první oznámil COO Respawnu Dusty Welch. Kanceláře ve Vancouveru jsou sice prvními, které název Respawn přesouvají za hranice centra v Kalifornii, nejsou ale úplnou novinkou. Jedná se pouze o rebranding již existujících poboček EA. V týmu se sešla řada veteránu Respawnu, mimojiné bývalý head of operations Henry Lee, týmový ředitel Steven Ferreira a ředitel vývoje Apex Legends Chad Grenier.

„Vancouver je jedno z míst, kde se nachází nejvíce našich studií. A Vancouver je zároveň plný talentovaných herních tvůrců. takže bylo přirozeným krokem, aby se sem Steven se svým jádrovým týmem přestěhoval a položil základní kámen. Teď na něm jen dále stavíme. Je to veliká příležitost, ne jenom pro vancouverské studio, k přinesení nových výzev stávajícím zaměstnancům, ale i pro místní průmysl ve smyslu podílu na vývoji Apex Legends. Takže jsme nadšení z toho, že jsme vývoj přinesli do Vancouveru, a doufejme že i dále do Kanady, protože tak můžeme získat spoustu dalších talentovaných lidí,” okomentoval zprávy Henry Lee.

Studio Respawn v současnosti pracuje na VR titulu pod značkou Medal of Honor a pravděpodobně i pokračování série Star Wars Jedi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama