Milestone představuje nový díl série Ride
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone představuje nový díl série Ride

Milestone představuje nový díl série Ride

David Plecháček

David Plecháček

14. 5. 2020 13:04
Reklama

Že prý Milestone už nedělá tolik her. V minulosti jich skutečně bývalo víc, ale od té doby se leccos změnilo. Jednak milánští závodní specialisté patří vydavatelství Koch Media, a jednak se už prakticky výhradně věnují motocyklům. Tatam je doba, kdy v Milestone vznikalo rallye nebo třeba experimenty typu Gravel. Změnu potvrzuje i nová oznámená hra, Ride 4.

Letos už tak vyjde třetí hra zaměřená na motocykly. Po Monster Energy Motocross a MotoGP vyjde i nové Ride, které má ze všech aktuálně vydávaných her nejvýše nastavenou laťku. Ride s každým dílem ukazovalo, že když chlapci a děvčata v milánském týmu chtějí, dokáží vytvořit i hru, za níž se není potřeba v žádném smyslu stydět.

Ride 3 vyšlo před dvěma lety, a tak měli vývojáři relativně dostatek času nový díl zase trochu vylepšit. Jako vždy slibují co největší autenticitu a množství strojů, které by měly být zpracované s novou úrovní realističnosti i díky 3D skenování. Stejné péče se dočkají vybrané tratě. Kromě toho ale jako obvykle nenechávají autoři příliš věcí jako při starém, takže dalších změn se dočká kariéra. Čekají nás také nové výzvy, speciální šampionát těch nejrychlejších a nejsebevražednějších strojů a také Endurance mód. Novinkou též budou zastávky v boxech kvůli výměně pneumatik a správě paliva.

A novinkou též bude ANNA, umělá inteligence, která by měla přinést do závodění revoluci. Jinými slovy, závodníci budou chytřejší a na nejvyšších úrovních i rychlejší. Ačkoliv se Milestonu příliš nedaří uspět na poli hry pro více hráčů, změn se dočká i multiplayerová část. Některé problémy by mohly vyřešit dedikované servery. Jestli to bude pravda zjistíme až 8. října, kdy hra vyjde. V prvním traileru je prozatím uvedena jen stávající generace konzolí a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama