Fallout 76 je o víkendu free-to-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 je o víkendu free-to-play

Fallout 76 je o víkendu free-to-play

David Plecháček

David Plecháček

14. 5. 2020 13:53 8
Reklama

Nevíme, jestli budete mít o následující nabídku zájem, ale přeci jen se bude jednat o možnost, aby se někteří přesvědčili na vlastní oči, jak na tom Fallout 76 je. Bethesda totiž přes tento týden spouští volný víkend, kdy si budete moci hru zahrát, aniž byste za ní museli utratit byť jedinou korunu.

Fallout 76 se mění před očima, byť ani tak dlouho očekávané rozšíření Wastelanders nepřineslo tolik vyhlíženou spásu. Díky nové nabídce si můžete od dnešního dne od 18 hodin stáhnout poslední díl postapokalyptické série a hrát jej až do pondělí, 18. května, stejného času, aniž by vás cokoliv omezovalo. Díky Wastelanders už navíc nebude Pustina tak opuštěným místem, můžete potkat nové NPC postavy nebo si postavit vysněný úkryt, stejně jako projít novou questovou linii.

Bethesda chce nějakým způsobem potěšit i hráče, kteří už Fallout 76 vlastní. Pro ně nabídne v průběhu akce dvojnásobek zkušeností. Akce je dostupná na všech platformách, tedy jak na PC, tak na konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama