EA zřejmě chystá remaster Mass Effectu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA zřejmě chystá remaster Mass Effectu

EA zřejmě chystá remaster Mass Effectu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 5. 2020 12:57 2
Reklama

Setkání vedení společnosti EA s investory přineslo celou řadu odhalení, spekulací a výhledů do budoucna. S jistotou víme, že studia plánují do konce roku vydat celkem 14 titulů, část z nich ale zůstává záhadou. Jedním z plánovaných projektů by měl být HD remake staršího titulu, a zřejmě se bude jednat o sci-fi RPG Mass Effect.

Alespoň to tvrdí Jeff Grubb ze serveru Venture Beat (který se v poslední době blýskl interními informacemi o plánech Nintenda). Na konci svého článku shrnujícího dosud známé informace jakoby mimochodem dodal: „Oh, a ten HD remaster hry od EA je trilogie Mass Effect. Jenom nečekejte, že vyjde na Switchi, alespoň ne hned.”

Celé tvrzení není nijak podloženo a je jej tudíž nutné brát s rezervou, právě Mass Effect ale patří k sériím, u kterých působí remaster jako logický krok. 

Značka Mass Effect studia BioWare se zrodila v roce 2007 s prvním dílem, který rychle získal přízeň velmi oddané komunity. Ještě povedenější druhý díl spatřil světlo světa v roce 2010 a původní trilogii uzavřelo pokračování o dva roky později. Tvůrci se na úspěch snažili navázat v roce 2017 novým příběhem s podtitulem Andromeda, ten ale hráče příliš nepotěšil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama