Codemasters lákají na další, odlišné Dirt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Codemasters lákají na další, odlišné Dirt

Codemasters lákají na další, odlišné Dirt

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 5. 2020 11:15 1
Reklama

V budoucnu bychom se mohli dočkat návratu arkádověji pojatého závodění po lukách, lesích a úbočích hor. Britské závodní studio Codemasters totiž ukončilo podporu rallyového polosimulátoru Dirt Rally 2.0 a láká na “odlišnou” budoucnost značky. V příspěvku na komunitním blogu poděkovalo všem věrným fanouškům za přízeň a zveřejnilo nové, byť povědomé logo.

„Za všechny, kteří se tady v Codemasters podíleli na DiRT Rally 2.0, jednoduše sdělujeme: díky za společnou jízdu,“ uvádí komunitní manažer PJTierney svůj příspěvek. Dále oznamuje, že žádný další rozšiřující obsah pro Rally 2.0 připravován není, tým se ale nadále bude starat o technické aktualizace a nevylučuje ani “menší” novinky a překvapení. Zároveň budou nadále fungovat časově omezené výzvy a systém klubů.

Co je však zajímavější, studio chystá oznámení dalšího pokračování. Už z textu Twitterového příspěvku je patrné, že nový Dirt přinese trochu odlišné závodění. Mnohé napovídá už volba fontu, ten totiž připomíná původní arkádovou trilogii, která postupně sérii Dirt odpoutala od jména skotského jezdce Colina McRae. Možná se tak po letech pilování erzet, stíhání vteřinek a propocených volantů/gamepadů/klávesnic opět dočkáme efektních show a “amerického” stylu rallye zpopularizovaného Kenem Blockem.

Zároveň příspěvek nenápadně naznačuje, že ani série Dirt Rally neřekla své poslední slovo. Na konkrétnější informace si ale budeme muset ještě chvíli počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama