Zítra dostane Modern Warfare další patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra dostane Modern Warfare další patch

Zítra dostane Modern Warfare další patch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2020 13:06
Reklama

Multiplayerová střílečka Call of Duty: Modern Warfare zítra dostane další bohatou aktualizaci. Hráči si na svých pevných discích musí připravit dalších 15 gigabajtů volného místa, zatím ale nevíme, co konkrétně je zaplní. Jisti si můžeme být jen záplatami známých bugů.

Kompletní instalace hry na konzoli PlayStation 4 se tím (alespoň dle snímku editora webu Eurogamer) přiblíží k magickým 200 GB, což už majitelům původní verze PlayStationu 4 bez rozšíření disku může přidávat vrásky na čele. Bez něj si navíc nezahrajete ani singleplayerovou kampaň, na konzolích bude nutné po instalaci vstoupit do jednoho z herních režimů, stáhnout Data Pack a natvrdo restartovat hru. Alespoň na to upozorňuje studio Infinity Ward na svém komunitním webu.

Od včerejška by také měly fungovat avizované změny v systému boje proti cheatům. Konkrétně by hráčům, kteří cheatery nahlašují, měla přicházet zpětná odezva od administrátorů. Také se vrací playlist Shoot the Ship ve variantě 24/7 v mixu s režimy Cranked a Grind a novinkou budou obsidiánové kamufláže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama