Someday You’ll Return také hlásí zpoždění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Someday You’ll Return také hlásí zpoždění

Someday You’ll Return také hlásí zpoždění

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 4. 2020 11:30
Reklama

Komplikace s vývojem se bohužel nevyhnuly ani českému studiu CBE Software. Momentálně dokončuje horor Someday You’ll Return, jehož vydání bylo naplánováno na 14. dubna. Nyní je jasné, že se termín nestihne. Zde však nejsou překážky natolik zásadní, malé zpoždění chtějí autoři dohnat do tří týdnů.

Podle oficiálního vyjádření bylo rozhodnutí hru odložit velmi těžké. Výsledky betatestování byly skvělé, vše bylo téměř hotové. Zádrhelem se stalo nahrávání ve studiu (dabing, hudba). Autoři si naštěstí dokážou poradit. Pomocí speciálních nástrojů a výdobytků moderní technologie jsou schopni i tuto záležitost vyřešit vzdáleně.

Právě implementace těchto nástrojů způsobila nevyhnutelné zdržení. Vzdálené nahrávání nicméně umožňuje dokončit hru s přijatelným zpožděním. Jak stojí v prohlášení, vývojáři se původně obávali, že budou muset počkat, až se zlepší aktuální společenská situace. V takovém případě by byli nuceni hru odložit o několik měsíců.

Pokud tedy vše půjde podle plánu, vyjde Someday You’ll Return 5. května na PC. V plánu jsou také verze pro PlayStation 4 a Xbox One, ty by měly vyjít v průběhu letošního roku. Závěrem autoři poděkovali za podporu ze strany komunity, přičemž vybídli fanoušky, aby zůstali v bezpečí a dodržovali sociální distanc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama