Update: Remaster CoD: MW2 vyjde zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update: Remaster CoD: MW2 vyjde zítra

Update: Remaster CoD: MW2 vyjde zítra

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 3. 2020 10:56 3
Reklama

Existuje určitá šance, že se již dnes dočkáme remasterované kampaně oblíbeného válečného FPS Call of Duty: Modern Warfare 2. Alespoň to tvrdí známý leaker Okami13, který své tvrzení podporuje některými soubory, které byly po posledních aktualizacích objeveny v zdrojové složce Call of Duty: Modern Warfare.

AKTUALIZACE

Únik se ukázal být v podstatě pravdivý. Remaster Modern Warfare 2 sice nevyjde dnes, ale až zítra, to na senzaci nic nemění. Remaster kampaně se bude prodávat samostatně, čili Activision na rozdíl od remasteru původního MW mění původní strategii. Podle německého PlayStation Store bude hrá stát 25 eur. Kromě toho se také objevily první screenshoty, na které se můžete podívat níže. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Už dříve s leakem přišel uživatel redditu Senscallo, konkrétně se jednalo o aktualizovaný cover hry a reklamní bannery. Ve středu pak Okami13 oznámil, že by novinka měla vyjít už dnes. A dle korespondence s ostatními fanoušky si tím je jistý na “99,9999 %”.

Také upravil své dřívější tvrzení, dle kterého by rozšíření mělo přinést i remasterovaný multiplayer Modern Warfare 2. Místo toho by do nabídky Modern Warfare měly přibýt původní mapy.

Okami13 už dříve úspěšně zveřejnil dosud neznámá data vydání. I přes to je samozřejmě nutné brát zmíněné informace s velkou rezervou. O remasteru kultovní střílečky z roku 2009 totiž zatím oficiálně nevíme nic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama