Sledujte čerstvé záběry z Hunting Grounds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte čerstvé záběry z Hunting Grounds

Sledujte čerstvé záběry z Hunting Grounds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 3. 2020 10:00 1
Reklama

Na herní adaptaci Predátora od studia Illfonic si nyní můžete udělat vlastní názor. A to úplně zdarma. Hunting Grounds jsou totiž přes celý víkend k dispozici v rámci trial verze. Až do neděle lze tedy aktivně zkoumat, zda se do hry po jejím vydání vyplatí investovat. Pokud snad nemáte čas, můžete si udělat obrázek alespoň z nově uvolněného videa.

Ukázku připravili samotní autoři, aby demonstrovali principy asynchronního multiplayeru. K dispozici jsou čtyři různé třídy vojáků, tři z nich lze otestovat už nyní. V hratelné ukázce se do služby nabídne Assault, Scout a Support. Co se Predátora týče, v plné verzi se představí ve třech podobách, jimiž jsou Berserker, Hunter a Scout. Pouze posledně jmenovaný se účastní hratelné ukázky.

Povinnosti jednotlivých hráčů závisí na zvolené straně. Tým vojáků plní dílčí úkoly, přičemž se může rozhodnout, zda Predátorovi uteče, nebo se ho pokusí eliminovat. Predátor více možností nemá, jediným cílem je ulovit všechny vojáky. Jak to provede, to už je na něm.

Datum vydání se pomalu blíží. Pokud se vývojáři nerozhodnou do hry zásadním způsobem zasáhnout, měli by ji stihnout odbavit 24. dubna. Predator: Hunting Grounds vychází na PlayStation 4 a na PC. Tam bude k dispozici přes Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama