Sledujte launch trailer k Bleeding Edge
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Bleeding Edge

Sledujte launch trailer k Bleeding Edge

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 3. 2020 08:05
Reklama

Z pohledu hráčů byl začátek letošního roku poměrně chudý. V březnu se nám to naštěstí trochu rozjelo, za což může například nový Ori, free-to-play odnož série Call of Duty, Nioh 2 nebo Doom Eternal. Příští týden přispěje také studio Ninja Theory.

Vše jde zřejmě podle plánu, vývojáři jsou totiž připraveni vypustit do světa novinku Bleeding Edge. Mohlo by se zdát, že týmová rubačka vlastně ani nemá žádné příběhové pozadí. Ve skutečnosti tomu tak ale není. Motivaci hlavních hrdinů představuje čerstvý launch trailer.

I ve světě Bleeding Edge se u moci drží megakorporace. Byznys se točí kolem augmentací a dalších udělátek. Co se stane, když se drahá technologie dostane do rukou běžných smrtelníků? Vzniknou nelegální pouliční zápasy, v nichž se jejich augmentovaní účastníci snaží získat nehynoucí slávu.

Trailer v krátkosti dokresluje dění podobně jako třeba filmečky ke hře Overwatch. Pro někoho vítaný doplněk přibližující lore, pro někoho jen další trailer. Dá se však předpokládat, že Bleeding Edge nabídne plnohodnotný zážitek i hráčům, které příběhové pozadí absolutně nezajímá.

Hra vychází 24. března na Xbox One a PC. Pokud si předplácíte službu Xbox Game Pass, můžete si ji vyzkoušet bez další investice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama