The Outer Worlds už nabízí obří font
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Outer Worlds už nabízí obří font

The Outer Worlds už nabízí obří font

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2020 10:28 2
Reklama

Loňský RPG hit Outer Worlds sice nabízel velmi solidně napsaný příběh, příjemnou a zábavnou hratelnost i relativně zajímavý svět, spousta hráčů si ale první zmíněný prvek příliš neužila vlivem titěrných textů. Problém příliš malých titulků a kontextových menu titul pronásledoval dlouho, i když se jej jeden z prvních patchů snažil řešit. Konečné řešení přišlo až nyní, v předvečer vydání verze pro Nintendo Switch.

A je to dobře, v malém handheldovém zobrazení Switche byly často nečitelné i texty her, které na “velkých” platformách podobný problém vůbec neměly. Designér grafických rozhraní hry Nate McDorman se o výsledky týmového snažení podělil v příspěvku na Twitteru a je vidět, že rozdíl mezi původním (miniaturním) textem a maximálním možným současným nastavením je skutečně znatelný.

Předpokládáme tedy, že i na Switchi bude veškeré čtení maximálně pohodlné.

Verze pro Nintendo Switch byla odložena na zatím nespecifikované datum. Na vině je současná epidemie takzvaného koronaviru, respektive bezpečnostní opatření s ní související, které odstavily z práce část programátorů. Na PC a konzolích hra vyšla v říjnu loňského roku, v naší recenzi si odnesla solidní známku a za cenu předplatného je v plné verzi dostupná uživatelům služby Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama