Battlefield V konečně dostal úpravy tanků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V konečně dostal úpravy tanků

Battlefield V konečně dostal úpravy tanků

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 3. 2020 11:48
Reklama

Po neuvěřitelných 457 dnech, 6 hodinách, 33 minutách a 29 vteřinách se druhoválečná multiplayerová akce Battlefield V dočkala očekávané možnosti upravovat tanky. Ne, nejedná se o žádný výmysl, jen milý vtípek autorů ze studia DICE, kteří si přiznaným dlouhým čekáním na vydání mechanismu sypou popel na hlavu.

Patch s označením 6.2 tak přináší jeden z fanoušky nejvyžadovanějších prvků, přičemž zmíněná čísla odkazují na dlouhé čekání, které se postupně stalo fanouškovským memem. Tvůrci nicméně zaujali vstřícný postoj a kromě vtipu na oficiálním twitterovém účtu komunitního manažera titulu hráčům rozdávají dárek na usmířenou. Konkrétně ti, kteří se do hry přihlásí před 24. březnem, dostanou pro tank Sherman nasprejovaný nápis “Coming Soon” (Již brzy), tradiční hlášku odkazující na vydání novinek. A navrch balíček všech ostatních úprav.

Aktualizace vyšla na všech platformách včera, a kromě úpravy tanků přináší rozsáhlé úpravy účinnosti zbraní a jejich balancování, včetně protitankového vybavení a min, přepracována byla ovladatelnost některých vozidel, došlo k drobným úpravám existujících map a pochopitelně ze hry zmizelo mnoho známých bugů. Také celkové ozvučení hry a prioritizace jednotlivých ruchů by mělo doznat výraznější změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama