17 minut z chystaných Wastelanders pro F76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 17 minut z chystaných Wastelanders pro F76

17 minut z chystaných Wastelanders pro F76

David Plecháček

David Plecháček

2. 3. 2020 09:08 2
Reklama

Pokud chce Bethesda zvrátit stav, ve kterém se nachází Fallout 76, měla by přidat. Stačí už jen tři měsíce a bude to rok od doby, kdy si na E3 konferenci sypala popel na hlavu a představila alespoň částečné řešení v podobě rozšíření Wastelanders. To ale dosud stále nevyšlo a my tak vlastně netušíme, jak moc zpackanou hru vlastně vylepšuje.

Otázkou je, jestli jsou tuto nezodpovězenou otázku schopní rozklíčovat fanoušci z gameplay záběrů. Jestli ano, máme pro vás tip – můžete se podívat na nových 17 minut přímo z Wastelanders. Jedno z největších rozšíření Bethesdy, jak o něm vývojáři v minulých měsících hovořili, vyjde sice až za měsíc, 7. dubna, ale díky kanálu GamersPrey si můžete udělat alespoň nějakou představu, co vás čeká.

Wastelanders budou v den vydání samozřejmě bezplatným rozšířením. Těžko říct, co je největší novinkou, na kterou se těšit. Nejčastěji se zmiňuje přítomnost NPC postav, s nimiž se můžete přátelit anebo si je můžete naopak znepřátelit. Jen to ale nestačí. Čeká nás nová hlavní příběhová linie, přičemž ta původní bude předělána. S ní ostatně nové tváře v Západní Virginii souvisí, kromě nových (ne)přátel vám ale příběh představí i nové lokace, které do hry přibudou.

Vyzdvihnout můžeme i systém voleb a reputace. Dočkáme se konečně plného dialogového stromu, jehož absence byla též po vydání Falloutu 76 terčem kritiky. Vaše rozhodnutí poté ovlivní, jaký bude váš vztah k jaké frakci. Ačkoliv se jedná o důležité věci, musíme doufat, že toho Wastelanders nabídne víc. Jistě, kromě toho všeho půjde o klasická vylepšení v podobě nových zbraní a výbavy... ale po roce to nepovedenou hru zřejmě nespasí. Věříte v lepší zítřky, nebo opustíte jaderným spadem zpustošenou krajinu jako většina původních obyvatel pustiny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama