Představeno druhé DLC k Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představeno druhé DLC k Borderlands 3

Představeno druhé DLC k Borderlands 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 2. 2020 08:03 3
Reklama

PC verze Borderlands 3 vyšla loni v září pouze na Epic Games Store. Fanoušci sice dali jasně najevo, že se jim exkluzivní dohoda vůbec nezamlouvá, nezdá se však, že by negativně poznamenala prodeje hry. Třetí díl se ostatně zapsal do historie. Stal se totiž nejrychleji prodávaným titulem vydavatele 2K Games, který sám potvrdil, že se novince na Epic Games Store nebývale dařilo.

Šlo však pouze o časovou exkluzivitu. Brzy se tedy dočkají i hráči preferující Steam. Tam už má hra založenou kartu, k dispozici bude 13. března. Hned po vydání by navíc měl být k dispozici crossplay mezi oběma verzemi, v plánu jsou také další funkce.

Oznámení jde ruku v ruce s představením druhého rozšíření s názvem Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock. Jde tedy zároveň o pozvánku na svatební obřad na planetě Xylourgos. Slavnostní událost bohužel naruší banda kultistů, hráči jim tedy musí rychle domluvit a vše urovnat. Na hostinu dorazí také Mechromancer a robot Deathtrap z Borderlands 2. Trailer k rozšíření můžete shlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama