Výsledky dotazníku v Breakpointu později
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Výsledky dotazníku v Breakpointu později

Výsledky dotazníku v Breakpointu později

David Plecháček

David Plecháček

26. 2. 2020 12:35 1
Reklama

Třeba jste i vy vyplňovali dotazník ohledně Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Třeba jste i vy doufali, že Ubisoft něco změní a hra se promění výrazně k lepšímu. Jenže zatím se nic nestalo a podzimní želízko v ohni Ubisoftu stále na novinky čeká. Kdy tedy konečně dorazí?

Odpověď se vyloženě nabízí, vždyť Ubisoft říkal, že update vydá v únoru. Věc se má ale ve skutečnosti tak, že v únoru Immersive Mode, jak balíček firma nazývá, nevyjde, a skutečné datum, kdy se tak stane, není známé. Změny jsou zřejmě tak rozsáhlé, že Ubisoft nestíhá a potřebuje zkrátka více času. Jestli vám tyto informace přijdou až příliš obecné, Ubisoft k tématu vydá další detaily už příští týden, 5. března. Jestli se v tu chvíli dozvíme i konkrétní datum nebo jestli si vývojáři nechají otevřená zadní vrátka jako teď, když hovoří jen o jaru, není zřejmé.

"Naším cílem a cílem Immersive Modu je přidat do hry důležitý update. Jeho základem je vaše zpětná vazba. Je postavený na datech z předchozího průzkumu, ale i na základě pozorování našich komunitních manažerů a komunikaci s Delta Company, stejně jako na hodinách samotného testování hry. Jakmile bude update připravený, změní způsob, jakým Ghost Recon Breakpoint hrajete," říkají v oficiální zprávě autoři hry. 

Kromě samotných změn, o kterých se hovořilo v minulosti, Ubisoft doufá, že spolu s updatem do hry zamíří Episode 2. Jisté už teď je, že s updatem přijde nová třída, Engineer. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama