Známe další hračky k Halo: Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další hračky k Halo: Infinite

Známe další hračky k Halo: Infinite

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 2. 2020 06:56
Reklama

Po odhalení speciální sady zbraní Nerf přichází s hračkami inspirovanými šestým dílem populární značky Halo další výrobce. Na loď vedle Hasbra naskakuje i společnost Mega Construx, která se svou stavebnicí přináší tři velmi populární herní vozidla. Konkrétně se jedná o základní technickou výbavu UNSC, výsadkový letoun Pelican, agilní čtyrkolku Mongoose a legendární útočnou buginu Warthog.

Alespoň pokud nás správci sociálních sítí výrobce netahají za nos, na Twitteru totiž novinku oznámili skrze obrázky s obrysy jednotlivých strojů. Společnost už má s výtvory Halo bohaté zkušenosti, k dostání je celá řada výrobků, od setů s vozidly, přes upravitelné postavy Spartanů, ODST i Covenant až po kompletní scény soubojů.

Stejně tak se o plastový doprovod očekávaného Halo Infinite postará americký výrobce Wicked Cool Toys, který se ve své nabídce pyšní především panenkami, plyšáky nebo Pokémon figurkami. V tomto případě si ale na oznámení konkrétní produktové řady musíme počkat.

Samotná hra zřejmě dostane hodně prostoru během konference Microsoftu na letošní E3. Fanoušci značky Halo se mají na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama