SnowRunner od Focusu vyjde na konci dubna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SnowRunner od Focusu vyjde na konci dubna

SnowRunner od Focusu vyjde na konci dubna

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2020 13:08 7
Reklama

Máte-li rádi stroje, které za sebou nechávají dvě stopy a chovají se tak, jak by ve skutečnosti měli, zřejmě letos vyhlížíte novou Forzu, možná F1... a o moc víc toho nebude. Nebo alespoň pokud mluvíme o rychlých závodních vozech, pokud totiž přijde řeč na něco jiného, možná vyhlížíte novinku od Focus Home a studia Saber, jejíž devízou je těžká technika.

Vztah mezi Spintires a MudRunner je relativně složitý. Obojí má stejného „otce“, který nejprve vytvořil značku a základní premisu, a později už u Focusu vytvořil Spintires: MudRunner. De facto je nicméně potřeba obě značky odlišit, protože jejich vlastníkem je někdo jiný, a tak se MudRunner svého přízviska vzdal a od té doby si žije vlastním životem. A čeká na své pokračování, které nás vezme na sníh.

Taková hra ponese název SnowRunner, přičemž byla oznámena už na loňské E3. Podle všeho se blíží vydání hry, oficiální stránka hry hlásá, že se tak stane 28. dubna 2020. Pokud si hru předobjednáte, můžete získat speciální skin pro Navistar 5000-MV. Hra by se měla prodávat za 40 dolarů, přičemž kromě Epic Games Store bude dostupná i na konzolích, tedy na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Saber spolu s Focus Home datum oznamují prostřednictvím nového traileru, jak bývá zvykem. Ve hře se můžete těšit na sandboxovou hratelnost, k dispozici vám ke hraní bude mnohem větší lokace a také některá licencovaná vozidla. Na detaily si ale musíme ještě počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama