Další odklad, Dying Light 2 nevyjde na jaře
i Zdroj: Techland
Novinka Další odklad, Dying Light 2 nevyjde na jaře

Další odklad, Dying Light 2 nevyjde na jaře

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2020 08:13 3
Reklama

Rok 2020, rok odkladů. První tři týdny popisují tento rok naprosto jasně. Jestliže jsme ještě před pár dny očekávali bohaté a hrami našlapané jaro, tato idea byla naprosto rozcupována událostmi posledních dnů. Co je ale horší: mizérie nekončí. Ke všem těm hrám, na které budeme čekat podstatně déle, se přidává i další, totiž Dying Light 2.

Jestliže bychom si měli na začátku roku vsadit, který z titulů nestihne předem stanovený termín, Dying Light by byl ten nejpravděpodobnější. Techland totiž sice hovořil o letošním jaru, ale o hře jsme až dosud prakticky neslyšeli, což byla předzvěst toho, že je něco špatně. Otevřený dopis výkonného ředitele Pawla Marchewky nám v tomto směru dává za pravdu.

Z odkladu není třeba dělat velkou věc, jednoduše se ani v tomto studiu nestíhá. „(Předchozí rok) byl náročným obdobím, v němž pokračovaly práce na našem dosud největším projektu. Víme, že na hru dychtivě čekáte a my vám chceme nabídnout přesně to, co jsme slíbili,“ píše se v úvodu. A právě proto i Techland potřebuje více času.

Čas tak chybí i v dalším polském studiu, tedy nejen v CD Projektu. Techland si ale nestanovil přesné datum vydání, hovořilo se vždy jen o jaru. Otázka je, kolik času potřebují k tomu, aby vývojáři naplnili svou vizi. Ve zprávě se totiž nepíše o žádném, ani orientačním, termínu. „O detaily se s vámi podělíme v následujících měsících, až budeme mít sami více potřebných informací.“

Právě Dying Light 2 a Cyberpunk 2077 tvoří ústřední dvojici her, na kterou budeme muset čekat déle. Na jaře ale mělo původně vyjít i další Watch Dogs, a rozhodně bychom neměli zapomínat ani na ambiciózní Marvel's Avengers od Square Enix. Pokud máte VR, možná jste se těšili na Iron Mana. V tomto ohledu působí měsíční odklad Final Fantasy VII skoro až úsměvně. Ve světle posledních událostí bychom neměli mluvit o nabitém jaru, jako spíš o extrémně našlapaném podzimu. Právě tam většina výše zmíněných titulů vyjde. Spolu s novou generací konzolí...

Další odklad, Dying Light 2 nevyjde na jaře
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama