AAA projekt vedle CP je multiplayerová část
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AAA projekt vedle CP je multiplayerová část

AAA projekt vedle CP je multiplayerová část

David Plecháček

David Plecháček

17. 1. 2020 13:04 1
Reklama

Cyberpunk na jaře nevyjde. Pokud se na další opus z dílny CD Projektu těšíte, musíte přečkat prakticky celé léto, než na něj dojde. Těch lét ale bude poněkud víc, pokud se nebudeme bavit o singleplayerové části, ale o části pro více hráčů. Ta je sice vyvíjená souběžně se základní hrou, nevyjde ale do roku 2022.

Dlouhodobě se spekulovalo nad tím, co CD Projekt souběžně se Cyberpunkem 2077 vyvíjí, a ukazuje se, že jde právě o „Cyberpunk Multiplayer“, ať už se výsledek bude jmenovat jakkoliv. Hru pro více hráčů začalo polské studio prozkoumávat zpočátku jen velice obezřetně v rámci nejrůznějších konceptů, až později se tato část dostala do plné produkce. Projekt je tak stále ještě v plenkách.

Vývojáři se o novince zmínili na kratičké tiskové konferenci, kde vyšlo najevo, že tento projekt nabere díky zpoždění příběhové části také výrazné manko. Michal Nowakowski k tomuto řekl: „Jednu věc si nejprve musíme vyjasnit. AAA hra, kterou s Cyberpunkem 2077 vyvíjíme, je opravdu multiplayer pro Cyberpunk. A vzhledem k tomu, že očekáváme vydání Cyberpunku 2077 až v září, a vzhledem k dalším věcem, které přijdou až po tomto datu, si myslíme, že vydání v roce 2021 je pro multiplayer nepravděpodobné.“

Chápeme, že by vás zajímali další detaily, ale CD Projekt zůstal v tomto směru naprosto stručný a více informací neposkytl. Nejprve se tak bude soustředit na hru, která vyjde, doufejme, 17. září na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One. Až poté začne svou pozornost začne pomalu obracet na režim, který by možná mohl být stejně populární, jako je GTA Online – i když oba projekty se jen velice těžko dají porovnávat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama