Nová sezona R6 Siege se bude lišit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová sezona R6 Siege se bude lišit

Nová sezona R6 Siege se bude lišit

David Plecháček

David Plecháček

16. 1. 2020 13:05
Reklama

Ubisoft prochází změnou. Donutily jej výsledky dosavadních her – posledním hřebíčkem byl GR Breakpoint – po němž následovala změna strategie a odložení všech budoucích her minimálně o půl roku. Změny se evidentně týkají i her, které již vyšly a které dostávají pravidelný obsah, tak jako Rainbow Six Siege.

Je ve finále jedno, čemu přisuzovat změny v pátém „season passu“, jisté je, že pokud jste byli dosud se železnou pravidelností zvyklí na určité novinky, nemusíte jej dostat vůbec nebo je dostanete v jiném množství. Tím nejviditelnějším případem je počet nových operátorů: v předchozích letech jich bývalo osm, v Year 5 Passu jich bude jen šest.

Informace vyplynula na povrch ještě před tím, než se Ubisoft novoroční balíček vůbec oznámil. Uživatel ignotusartifex na Redditu ale zveřejnil data z kódu hry, které jsou dosti vypovídající. Mění se operátoři. Co dále zůstává jsou určité bonusy pro držitele passu, ať už jde o sedmidenní exkluzivitu, 10% slevy na in-game obchodě, 5% Renown boost a boost Alpha Packu.

Zároveň jste ale byli zvyklí dostávat 600 Rainbow Six Points, tato součást balíčku ale v Year 5 Pass chybí. Body byly nahrazeny třicetiprocentní slevou na nákup Battle Passu, a třicetiprocentním boostem zisku Battle Points. Jiný slovy, pokud bude mít svůj Year 5 Pass, budete postupovat v Battle Passu rychleji. Ten je, mimochodem, též od letošní sezóny novinkou.

Dělat propočty, co je výhodnější, je ještě předběžné. Neznáme totiž samotnou cenu, kterou bude potřeba zaplatit. Je možné, že i ta se změní, aby reflektovala proměněnou podobu nastávající sezóny. Komunitní manažer hry s přezdívkou UbiFanch řekl, že novinky reflektují priority vývojářského týmu. Již před časem totiž Leroy Athanassoff, výkonný ředitel vývoje hry, prozradil, že se studio zaměří spíše na novinky pro všechny hráče, nehledě na to, jestli dále do hry investují peníze či nikoliv. „Novinky a změny systému pocítí každý hráč v každém zápase,“ doslova několik týdnů zpět řekl. Vyjádření komunitního manažera jen potvrzuje, že současné změny s těmito kroky souvisí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama