Bethesda hledá testery pro Wastelanders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda hledá testery pro Wastelanders

Bethesda hledá testery pro Wastelanders

David Plecháček

David Plecháček

13. 1. 2020 14:41 16
Reklama

Máme rok 2020 a kýžené rozšíření Falloutu 76 Wastelanders nikde. Přitom bylo ohlášeno už na loňské E3, kde na sebe strhlo pozornost třeba tím, jak autoři prezentovali „velké“ novinky typu nových NPC postav. Tak či tak, v říjnu došlo k rozhodnutí, že Wastelanders do hry vstoupí až v prvním kvartálu letošního roku, a Bethesda už teď shání dobrovolníky, kteří nové prvky chtějí otestovat.

Je otázkou, kdy rozšíření čekat. Teoreticky má Bethesda k dispozici ještě více než dva měsíce, to, že nově shání beta testery ale ukazuje, že už ladí finální detaily... anebo to, že všechno nejde tak úplně podle plánu. Přihlásit se ale může kdokoliv, kdo hraje na počítačích, a to skrze formulář pod tímto odkazem. V takovém případě ale neotálejte, čas máte jen do zítřejší půlnoci. Bethesda z přihlášených vybere „několik“ účastníků, kteří nicméně budou pod přísným informačním embargem.

„V současnosti hledáme jen několik stovek hráčů. To znamená, že se sice nedostane na všechny přihlášené, ale zároveň chceme touto možností dát šanci našim nejzkušenějším a nejaktivnějším hráčům komunity, aby se do testování přihlásili a my je mohli zvážit,“ píše Bethesda.

Označit Wastelanders za rozšíření, které „jen“ do hry přinese živé NPC postavy, by bylo možná až příliš kruté. Vývojáři současně s novinkami opraví i několik dlouhotrvajících neduhů, ať už jde o mise, nebo třeba dialogy, které nabídnou plné odpovědi. Ostatně Bethesda sama říká, že se jedná o jedno z největších rozšíření, co kdy k jakékoliv hře dělala. Pro hráče Falloutu 76 bude balíček pojmenovaný Wastelanders samozřejmě zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama