Elden Ring se možná ukáže už za měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elden Ring se možná ukáže už za měsíc

Elden Ring se možná ukáže už za měsíc

David Plecháček

David Plecháček

9. 1. 2020 16:17 6
Reklama

Je to hezký paradox: zrovna dnes přišla na Elden Ring řeč v podcastu. Zatímco kdy tuto pasáž uslyšíte je jasné (od pátku od 20:00 kdykoliv), není vůbec jasné, kdy se hra svým divákům představí. FromSoft ji uvedl na loňské E3 a od té doby zůstala skryta před zraky hráčů. Budeme muset čekat zase až do června? Zdá se že nikoliv.

Více z Elden Ring, spojení Mijazakiho a spisovatele G.R.R. Martina, uvidíme možná už zkraje února. Obvykle zřejmě Taipei Game Show nesledujete, i my k podobným akcím vzhlížíme jen výjimečně, tentokrát možná rádi uděláme výjimku. Právě tam totiž bude mít mezi 6. a 9. únorem svůj koutek i PlayStation. Sony jako obvykle přiveze několik vlastních titulů, ale zároveň i několik titulů ze spřátelených studií.

Nejedná se o žádnou spekulaci, FromSoftware opravdu v Tchaj-peji bude přítomné. Na oficiálních stránkách akce přímo stojí, že přítomný bude Elden Ring, ale nebude samozřejmě hratelný. Z toho se dá lehce vyvodit, že bychom se na keynote mohli dočkat další ukázky. Na druhou stranu je také možné, že se namísto toho odvysílá divákům jen lokalizovaná verze toho, co už jsme viděli. V takovém případě by se jednalo o zklamání. Vždyť fanoušci jistě přiložené video viděli hned několikrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama