Multiplayer v CoD je nejhranější za 6 let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Multiplayer v CoD je nejhranější za 6 let

Multiplayer v CoD je nejhranější za 6 let

David Plecháček

David Plecháček

19. 12. 2019 10:56
Reklama

Ačkoliv jsem měl k multiplayeru posledního Call of Duty nějaké výhrady, u ostatních spíše převažují jeho klady. Obecně vzato je totiž multiplayerová složka Modern Warfare extrémně populární, a to dokonce tak moc, že je v tuto chvíli v rámci současné generace nejhranější vůbec. Activision to potvrdil v nové tiskové zprávě.

Modern Warfare své předchůdce předčítá hned v několika sledovaných statistikách, ať už jde o celkový počet hodin, hodin v přepočtu na jednoho hráče i o průměr hráčů denně – podle všech kategorií se jedná o nejhranější Call of Duty za posledních šest let.

Abychom mluvili konkrétně. V multiplayeru hráči za prvních 50 dní strávili 500 milionů hodin, přičemž k tomu hráči potřebovali skoro 300 milionů odehraných her. „Momentum Modern Warfare je od prvního dne neuvěřitelné,“ říká Byron Beede. Úspěšný přitom není jen multiplayer, celá hra už Activisionu přinesla více než miliardu dolarů. „Je skvělý pocit, když vidíme reakce fanoušků na tvrdou práci našich vývojářů pod hlavičkou Infinity Ward.“

V rámci první sezóny si můžete užívat nový Battle Pass, stejně tak jako nový obsah zdarma pro všechny hráče hry. Nově přibudou dvě multiplayerové mapy Vacant a Shipment, dvě nové mapy pro Gunfight, nová mise Special Ops a celý nový multiplayerový režim, který se nazývá Cranked. Jsou to důvody, abyste i dnes večer opět zapnuli poslední Call of Duty a odehráli v něm několik zápasů?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama