Horde Mode Z přidá do WWZ hordu a zombie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horde Mode Z přidá do WWZ hordu a zombie

Horde Mode Z přidá do WWZ hordu a zombie

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2019 10:55
Reklama

I když World War Z není nejlepší hrou na trhu, stále nemá mezi podobnými kooperativními tituly příliš alternativ. Snad až na nové GTFO, to je ale v předběžném přístupu. Pokud se tak do hry od Saber Interactive stále vracíte, vlastně se vám moc nedivíme. V tu chvíli vás potěší, že hra dostává nový update, jehož součástí je režim horda a nový typ zombie.

Horda není žádný přelomový objev, Saber ale nevymýšlí nic třeskutě originálního a chtějí jednoduše vsadit na to, co funguje. Navíc zástupy zombie, které budete střílet po desítkách, se k tomuto typu misí skvěle hodí. Jako vždy se opět spojí čtyři hráči, kteří musí přežít co nejdéle. Samozřejmě za adekvátní odměnu. Mezi jednotlivými koly si mohou vylepšit své zbraně, obranu, a vybrakovat cokoliv, co jim přijde pro další rundu vhod.

Novým typem zombie, který vám zavaří, je Bomber. Jak jeho název napovídá, nese bombu. Jakmile ji položí, máte jen krátkou chvíli na to, abyste ji vyřadili z provozu. Pokud se vám to povede, získáte zajímavý loot. Update vhodně pojmenovaný Horde Mode Z navíc opravuje různě chyby a bugy, případně řeší nestabilitu hry. Detaily vám prozradí následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama