Hodinky za 20 dolarů ukáží k/d v CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hodinky za 20 dolarů ukáží k/d v CoD: MW

Hodinky za 20 dolarů ukáží k/d v CoD: MW

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 12. 2019 19:25 2
Reklama

Může se to zdát neuvěřitelné, ale nejnovější pokračování série Call of Duty s podtitulem Modern Warfare v některých multiplayerových režimech neukazuje počet úmrtí během zápasu. Konkrétně chybí například v klasickém Deathmatchi, kde jsou smrti poměrně důležitou statistikou. Napravit by to měl nový doplněk hráčského vybavení, který však vyjde na 20 reálných dolarů.

Legendární hodinky s názvem Time to Die umožní nositeli průběžně kontrolovat stav zabití a smrtí. Jsou ale součástí balíčku Mother Russia, který vyjde na 20 dolarů (v přepočtu zhruba 450 českých korun). Bez nich si, jako doposud, musí hráči počkat na konečné výsledky kola.

Hodinky za 20 dolarů ukáží k/d v CoD: MW
i Zdroj: Hrej.cz

Celá situace je samozřejmě prazvláštní, počet úmrtí je jednou z klíčových statistik multiplayerových fps. Activision je zřejmě vyřadil ze hry ve snaze omezit šikanu hráčů, kterým se nedaří úplně ideálně, počítadla skóre vůbec neobsahují další multiplayerové hry vydavatele (Overwatch a Heroes of the Storm studia Blizzard). U Team Deathmatche je ale k/d natolik klíčový ukazatel, že se zpoplatněná brána k jeho odemknutí zdá mírně nefér.



Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama