Nabídka GWG je vskutku jurská
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabídka GWG je vskutku jurská

Nabídka GWG je vskutku jurská

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 11. 2019 19:23
Reklama

PlayStation vešel do kolbiště se slušnou nadílkou, Titanfall 2 a Monster Energy Supercross nejsou hry nad kterými bychom mávli rukou. Xbox ale kontruje podobně atraktivní nabídkou. Karetní Insane Robots vás možná do kolen nedostanou, Jurassic World: Evolution je ale velmi zajímavým kouskem. Na Xbox 360 míří Toy Story 3 a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD.

Po celý měsíc můžeme zkoušet Insane Robots, originální roguelike karetní tahovku. Toy Story 3 asi není třeba více přibližovat, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate vyšla původně na Nintendo 3DS, s HD verzí se ale podívala i na ostatní platformy. Hodnocení jsou nicméně jen mírně naprůměrná.

Skutečnou hvězdou měsíce je Jurassic World: Evolution. Duchovní nástupce oblíbeného Jurassic Park: Operation Genesis z roku 2003 vzal loni všechny tři platformy útokem. Adam ho nicméně kvůli přílišné jednoduchosti tycoonové hratelnosti ocenil pouze průměrným hodnocením. Pokud se však raději kocháte vybudovaným, perfektní grafické zpracování vás u hry udrží na dlouhé hodiny. Tradičně se jako druhá hra nabídky zpřístupní až 16. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama