Capcom zřejmě pracuje na remaku RE3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom zřejmě pracuje na remaku RE3

Capcom zřejmě pracuje na remaku RE3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2019 10:58 3
Reklama

Na úspěch remaku Resident Evil 2 z počátku letošního roku se přímo nabízí navázat. Dalším logickým krokem by byl třetí díl, a zdá se, že je blíže než si myslíme. Alespoň to s odvoláním na své zdroje tvrdí YouTuber Spawn Wave a podobné informace prý čerpá ze zdrojů i server Eurogamer. Zmíněný YouTuber dokonce zmiňuje, že je projekt v současné době naplánovaný na příští rok.

Resident Evil 2 se v omlazené podobě povedl natolik, že posbíral několik nominací v stále populárnějších cenách The Game Awards. Důvodů může být hned několik, kromě kultovního statusu značky lze zmínit citlivě modernizovanou hratelnost, perfektní audiovizuální zpracování nebo velmi tíživou atmosféru.

Třetí díl, původně s podtitulem Nemesis, nabízí další porci potenciálu. Hlavní hrdinka Jill Valentine uniká ze zamořeného města, cestu jí ale komplikuje “nesmrtelná” nestvůra zvaná Nemesis. Titul zároveň nabízel možnosti voleb, které přímo ovlivňovaly vyprávění příběhu.

Capcom už dříve naznačoval, že Resident Evil 2 nebude posledním remakem. Zmíněné spekulace tedy zní poměrně pravděpodobně.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama