Nové DLC a f2p víkend čeká Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové DLC a f2p víkend čeká Borderlands 3

Nové DLC a f2p víkend čeká Borderlands 3

David Plecháček

David Plecháček

21. 11. 2019 10:17
Reklama

Jak jsme avizovali, tak se také stalo. Gearbox odhalil nové rozšíření pro zářijové Borderlands 3. První DLC kamapaní je Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Původní hru rozšíří 19. prosince, majitelům season passu nebo Super Deluxe edice přibude v knihovně samozřejmě automaticky.

První ze čtyř DLC dostalo i nový trailer, na který se můžete podívat níže. Jeho základní linkou bude ve zkratce to, že vás Moxxi pověří ovládnout opuštěnou vesmírnou stanici, kterou kdysi postavil, kdo jiný, Handsome Jack za dob, kdy byl ještě prezidentem společnosti Hyperion. Handsome Jackpot je pravděpodobně tím nejbrutálnějším gamblingovým místem v celé galaxii, což se odráží na podobě samotné lokace, tak i na lidech, kteří jsou v kasinu uvězněni od doby, kdy Jack zemřel.

Kromě DLC vývojáři chystají i drobnější úpravy, které se do hry dostanou mnohem dříve – pravděpodobně už dnes v novém updatu. Přibude nová end-game výzva Takedown at the Maliwan Blacksite, Mayhem Mode 4 a další drobné úpravy, který by měly celý zážitek ze hry zkvalitnit. Za bossfighty byste měli dostat lepší loot a více peněz na účet, nebo by mělo ve všech lokacích přibýt automatů se zbraněmi a výbavou.

To všechno si bude moci zanedlouho vyzkoušet každý. Gearbox totiž odhalil, že hra bude ode dneška až do 25. listopadu na Xboxu One a PlayStationu 4 k dispozici k vyzkoušení, co hrdlo ráčí. Akce by měla být dostupná už teď, skončit by měla v pondělí krátce nad ránem, přesněji v 8:59. Na Xboxu One potřebujete Xbox Live Gold nebo mít předplacený Xbox Game Pass Ultimate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama