Pohár osvoboditelů míří do FIFA 20
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pohár osvoboditelů míří do FIFA 20

Pohár osvoboditelů míří do FIFA 20

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 11. 2019 17:40
Reklama

Evropané si už svůj fotbalový svátek, elitní Ligu mistrů, v plné licenci užívají. Druhé království fotbalu, Jižní Amerika, ale byla dosud ve hrách série FIFA spíše opomíjena. V březnu příštího roku se to konečně změní, FIFA 20 obohatí plně licencovaný turnaj Copa Libertadores.

Společně s ní bezplatný update přinese i jihoamerický ekvivalent Evropské Ligy, Copa Sudamericana a logicky i souboj vítězů obou soutěží, superpohár zvaný Recopa Sudamericana.

Výrazně se tím zlepší současná situace virtuálních klubů Jižní Ameriky. Ty jsou součástí hry už dnes, FIFA 20 nabízí kompletní ligy Brazílie, Argentiny, Chile, Mexika, Ekvádoru, často jsou ale nelicencované a brazilská soutěž je dokonce kompletně smyšlená. Update by měl nabídku rozšířit o původně nelicencované týmy a přidat mužstva z dalších zemí.

Těšit se tak můžeme například na legendární rivaly Boca Juniors a River Plate, i typicky žhavou atmosféru utkání tohoto světadílu.

Nabídka platí pouze pro verze na PC, Xbox One a PlayStation 4. Smůlu mají bohužel majitele Switche a předchozí generace konzolí.

Otázkou zůstává, zda se v příštích letech nedočkáme i asijské AFC Champions League, severomarické CONCACAF Champions League, africké CAF Champions League a oceánské OFC Champions League. A nakonec i stále populárnějšího, byť přehlíženého mistrovství světa klubů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama