Nejnovějšímu NFS se u hráčů daří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejnovějšímu NFS se u hráčů daří

Nejnovějšímu NFS se u hráčů daří

Marek Selinger

Marek Selinger

20. 11. 2019 15:48 1
Reklama

Need For Speed Heat se hned při vydání musel potýkat s nedůvěrou fanoušků, za kterou z části mohla nepřesvědčivá marketingová kampaň ze strany vydavatele Electronic Arts, ale hlavně dědictví předchozích dílů, které vyšly na této generaci konzolí. Nyní se ukázalo, že slušné známky v recenzích se odrazily v pozitivní reakci hráčů samotných.

Nejnovější přídavek do této letité série zaznamenal hned ve svém prvním týdnu slušný úspěch. Jak se totiž pochlubilo Ghost Games, jenž za titulem stojí, právě Heat se stal dílem, který si v tomto obdobím vyzkoušelo nejvíce hráčů za posledních šest let. Do tohoto výčtu můžeme zařadit mezigenerační Rivals, na noční závodění zaměřený reboot z roku 2015 a konečně otravnými lootboxy prošpikovaný Payback. Z tohoto seznamu tak Heat opravdu vycházejí nejlíp, i když fanoušci série mohou na nejlepší roky stále jen vzpomínat.

K tomuto úspěchu určitě pomohla i skutečnost, že předplatitelské služby od EA jsou dnes daleko rozšířenější než při vydání předchozích her, tudíž si nejnovější počin vyzkoušela zdarma celá řada hráčů. Tak či tak, švédský tým je tak evidentně na správné cestě, což potvrzuje i recenze od Davida.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama