PUBG se zbavuje zamknutých beden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG se zbavuje zamknutých beden

PUBG se zbavuje zamknutých beden

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 11. 2019 15:31
Reklama

Pryč jsou časy agresivního marketingu, záplav mikrotransakcí a lootboxů. I největší hráči na trhu se postupně odklání směrem větší férovosti vůči fanouškům a aktivním hráčům. Posledním takovým případem je studio PUBG Corp. stojící za průkopníkem žánru battle royale PlayerUnknown’s Battlegrounds. Po letech se rozhodlo zrušit zámky na bednách.

Dosud fungovaly bedny poměrně přísně. Část beden, kterou hráči mohli zakoupit za vydělanou měnu, zůstala nadále skryta za zámkem. Klíče si mohli zájemci zakoupit v obchodě Steamu. Ve výsledku si tedy hráči odměny za své schopnosti museli kupovat za skutečné peníze.

Od 18. prosince tato praktika končí a všechny bedny zakoupené za in-game měnu budou automaticky odemknutelné. Navíc se mírně promění jejich obsah, který by měl více připomínat tradiční zpoplatněné doplňky. To v praxi znamená, že z těchto beden bude padat více kvalitnějších a raritnějších skinů. Samozřejmě to ale neznamená, že přijdete o své, již existující bedny. I nadále je hra umožní odemykat zakoupenými klíči.




Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama