Costume Quest a Soma zdarma na Epic storu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Costume Quest a Soma zdarma na Epic storu

Costume Quest a Soma zdarma na Epic storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 11. 2019 11:48 17
Reklama

Ať už jste si minulý týden stihli vyzvednout Layers of Fear a Qube 2 či nikoli, aktuální nabídka her zdarma na Epic Games Storu také rozhodně stojí za pozornost. Především, pokud máte rádi roztomilou tvorbu studia Double Fine nebo se naopak rádi bojíte.

Prvním bezplatným titulem je Costume Quest. V půvabném RPG z roku 2010 se s partou dětí vypravíte na halloweenské dobrodružství, jehož cílem bude nalezení ztraceného člena vaší skupiny. Správné oblečení bude klíčem k úspěchu, malým hrdinům totiž propůjčí potřebné schopnosti k boji s nepřáteli.

Pro odvážnější je v nabídce čtyři roky starý horor Soma. Hra studia Frictional Games zavede hráče na podvodní výzkumnou základnu v Atlantském oceánu. Úkolem hlavní postavy jménem Simon Jarrett bude kromě přežití především zjištění vlastní minulosti a odhalení tajemství stanice PATHOS-II.

Obě hry budou k bezplatné aktivaci až do čtvrtka 7. listopadu, kdy budou nahrazeny další dvojicí zajímavých titulů. Prvním z nich bude roguelike akce Nuclear Throne, kterou doplní brutální střílečka Ruiner.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama