Désilets si postěžoval na recenze Ancestors
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Désilets si postěžoval na recenze Ancestors

Désilets si postěžoval na recenze Ancestors

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 11. 2019 07:53 1
Reklama

Patrice Désilets koncem srpna pozval hráče na dobrodružnou cestu do pravěku. Ancestors: The Humankind Odyssey se však v recenzích moc dobře nedařilo, od Adama u nás hra získala hodnocení 2/5. Kanadský vývojář si na to konto postěžoval, že někteří recenzenti nevěnovali hře dostatečnou pozornost.

Na akci Reboot Develop Red zmínil, že někteří dokonce mluvili o prvcích, které ve hře od studia Panache vůbec nejsou. „Musí zrecenzovat patnáct her za týden a někdy prostě nemají čas. Někteří si dokonce domysleli neexistující prvky. Ve hře například není oheň a nemůžete se projet na koni, ale někteří recenzenti napsali, že jízda na koni za moc nestála. Moji kolegové byli naštvaní,” postěžoval si. Zároveň ale odmítl říct, o které recenzenty šlo.

„Obdrželi jsme více než 175 recenzí, na serveru Metacritic jsme dosáhli hodnocení 65. Jsem zvyklý na vyšší čísla. Ve studiu pracuje 35 vývojářů a lidé očekávali, že vyrobíme hru na úrovni Assassin’s Creed. To ale prostě není možné.”

Désilets však neklesá na mysli. Už nyní má jasno, čemu se bude věnovat dál. Řeč se totiž stočila ke zrušené hře 1666: Amsterdam. Nechal se slyšet, že kvůli soudní při o značku málem přišel o dům. Kdysi titul označoval jako nový Assassin's Creed. Pracoval na něm ještě v roce 2014 pod THQ Montreal, přišly ale finanční potíže. Šance se chopil Ubisoft, který ho koupil. Neměl však v úmyslu nadále podporovat ambiciózní projekt a vývoj přerušil. Désilets následně studio opustil.

Práva na značku se mu však skutečně podařilo získat a nyní s ní má velké plány. Vše se evidentně bude točit kolem ďábla, právě o něm chce udělat další hru. Désilets dle svých slov sice nemá rád hororové filmy, takže je pro něj práce na tomto projektu tak trochu výzva, Amsterdam a rok 1666 ho však fascinují. „Je skvělé, že už nepůjde o hru po Assassin's Creed: Brotherhood. Je to hra po Ancestors. Nejde o titul z produkce THQ Montreal, je to hra od Panache. Našli jsme svou DNA, náš rukopis. Půjde o příběhovou záležitost a bude o ďáblu,” dodal k chystanému projektu. Ke hře jsou k dispozici záběry, s nimiž se v roce 2016 pochlubil sám Désilets.

Než se ale s týmem pustí do práce na 1666: Amsterdam, čeká je launch konzolové verze Ancestors: The Humankind Odyssey. Desilets navíc prohlásil, že mají ke hře pár dalších zajímavých nápadů, stále tedy nejde o uzavřenou kapitolu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama