Před Pacifikem dostává BF V masivní patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Před Pacifikem dostává BF V masivní patch

Před Pacifikem dostává BF V masivní patch

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 10. 2019 09:28 1
Reklama

Tento týden je opravdu důležitým pro Battlefield V. Již ve čtvrtek totiž přichází první razantní změna prostředí, kdy se z bojišť západní Evropy a severní Afriky přesuneme na druhý konec světa, do Tichomoří. Aby si studio DICE připravilo půdu pro vylodění, nachystalo masivní patch 5.0, který upravuje spoustu věcí a celou hru obléká do kabátu Pacifiku.

Pojďme se tedy společně podívat, co dnešní aktualizace nabídne. První změna je čistě kosmetická, vývojáři přidali možnost si během bitev prohlédnout vlastní zbraň. To by se mělo provést tak, že při výběru kolečka, kde udělujeme naší squadě příkazy, stiskneme tlačítko pro nabití. Nejedná o nic přelomového, ale autoři alespoň dávají šanci těm hráčům, kteří za skiny utrácí reálné peníze, aby měli ze svého nákupu alespoň o něco větší prožitek. V reálu vypadá nově přidaná možnost takto:

Také došlo k posílení světlic, pokud budou reconem vystřeleny do vzduchu, nově vydrží na radaru déle a jejich rádius budu širší. Výraznou změnou je i celkový redesign audia. Častá kritika Battlefieldu V směřovala k tomu, že oproti svému předchůdci tratí právě na zvukové stránce. Na tom nyní švédský tým zapracoval a pomocí dílčích změn bychom měli mít z bitvy daleko lepší pocit, zejména při hraní se sluchátky. Zvýšena byla rychlost fortifikace, tedy opevňování bodů. Příjemná a vítaná novinka.

Odstraněn by měl být bug, při kterém po konci kola se hra zasekla v načítací obrazovce. Taktéž došlo k tradičnímu vybalancování některých zbraní a k celé řadě menších změn. Kompletní výpis najdete v angličtině pod tímto odkazem. Velikost updatu by měla být okolo 12 GB na konzolích a 17 GB na PC.

Na závěr už jen dodáme, že dnes padá embargo na gameplay záběry z Pacifiku od členů komunity, které vám samozřejmě přineseme. Proto nám zůstaňte věrní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama