Pacifik v rámci BF V vypadá skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pacifik v rámci BF V vypadá skvěle

Pacifik v rámci BF V vypadá skvěle

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 10. 2019 17:15 9
Reklama

Jen necelé dva dny nás dělí od první expanze Battlefieldu V. Už ve čtvrtek se ponoříme do bitev v Tichomoří, což je přesně ta nálož obsahu, který druhoválečný titul od DICE potřeboval. K tomu, aby nás švédské studio ještě více nalákalo, uvolnilo embargo na videa od členů komunity, kteří se minulý týden účastnili speciálního eventu přímo ve Stockholmu.

A jak můžete tušit už dle nadpisu, Pacifik v Battlefieldu V vypadá, bez přehánění, naprosto parádně. Přesně toto by mohl být onen bod zlomu, jenž otočí Battlefield V tím správným směrem. Dle hráčů, kteří si nový obsah mohli už zahrát, se jedná o parádní přídavek, navíc se skvělou atmosférou, která konečně připomíná skutečnou druhou světovou válku. Bez dalšího zdržování vám naservírujeme více než 20 minut z obou nových map, tedy Iwo Jima a Pacific Storm:

Obě mapy byly primárně designované na režim Breakthrough, což je zejména patrné u prvně zmíněné. Právě na Iwo Jimě proběhne vylodění Američanů, jehož postupu budou chtít zabránit vojáci císařského Japonska. Pokud se jim to nepodaří na černých plážích, dojde na bitvu v úzkých jeskyních, jestliže i tam bude útočící strana úspěšná, odehraje se finální útok na kopec s japonskou vlajkou, který je znám díky této slavné fotografii. Battlefield V tak předělává významný historický moment do videoherní podoby.

To druhá lokace, Pacific Storm, se více blíží „klasické“ Battlefield mapě, nicméně na ní pracoval stejný designér, jako na mapě Paracel Storm z Battlefieldu 4, ze které novinka čerpá. Zde může sehrát výraznou roli bouřka, jejíž příchod nás může překvapit kdykoliv během bitvy.

Musíme ještě jednou zopakovat, že ze záběrů jsme nadšení a nemůžeme se dočkat, až konečně do Tichomoří dorazíme. A jak se zamlouvají nová videa vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama